Sellection Branded Handbags by Rafidah


 Assalamualaikum...

Baru-baru ni Moha ternampakla ramai geng blogger KBBA9 tunjuk handbag yang diorang beli dari Sellection di Wangsa Maju. Cantik-cantik oii begnya. Ada jugaklah yang Moha berkenan.. 

Yang menariknya handbag kat kedai ni beg berjenama yang original tau. Haa bukan auta.. ni betul-betul asli! So, kalau kita beli tu memang puas hati punyalah. Orang takkan kata tu beg klon ke apa dah.. bukan apa.. Moha pernahlah terbaca kat satu post di fb dulu pasal sorang artis ni kena kecam sebab pakai beg klon jenama terkemuka. Hurmm.. tang mana dorang detect pun tak taulah.. 

Jadi kalau beli handbag dari Sellection ni, insyaAllah takkan adalah yang berani nak hentam camtu. Sori sikit eh... ni beg ori dari USA tau!!! Semua latest design beg berjenama ada kat sini. 

Yang menariknya pasal butik Sellection ni, start dari founder, Puan Rafidah sampailah ke staf dia.. semuanya ramah-mesra dan akan layan apa je yang kita tanya pasal produk tu. Tak kisahlah masa tu kita ni mampu beli atau tak. Takde pilih kasih kat sini. Semua orang dilayan sama rata. Mampu beli, boleh terus beli.. tak mampu, takpe.. cuci mata dulu... Nanti dah cukup bajet, boleh datang lagi dan terus beli. Nak bayar secara ansuran pun boleh.. 

Rambang mata sampai tak tau nak pilih beg yang mana? Takpe... Diorang akan tolong rekemenkan mana yang sesuai dengan kehendak kita. Try lah pakai banyak kali pun.. takdenya dorang nak marah. Lagi diorang suruh cuba pakai adalah.. beleklah beg tu sepuas hati. Dorang takde nak jeling-jeling marah punya. Kepuasan hati pelanggan tu memang dorang jaga sangat-sangat. 


Eh, Moha tak pergi butik lagi camne boleh tau? Mestilah Moha tau.. geng-geng blogger Moha yang dah pergi sana ada kongsi pengalaman diorang.. kita yang tak pergi lagi ni tak senang duduk rasanya.. dah lah beg cantik-cantik. Koleksi untuk lelaki pun ada! 

Sebenarnya boleh je kalau nak beli online. Pilih je mana yang berkenan. Pastu bayar.. nanti dorang poslah. Tapi kalau dapat pilih secara fizikal lagi puas hati. Kannnn??


Oh ye! Dorang ada refferal program tau. Kalau kita rekomen kat kawan-kawan datang beli beg kat sini selepas kita jadi ahli, bukan setakat dapat pulangan tunai 2% je, tapi dapat bonus lagi. Best ke best??? Confirm lah best!!

Moha ni dah lama tak beli handbag sebab jarang guna. Lebih-lebih lagi sejak pendemik ni tak keluar ke mana-mana kan.. so takdelah keperluan nak pakai handbag ni. Tapi raya tak lama lagi ni, takkan tak nak pakai handbag? Ala... tak bergayalah camni.. heee..

Since cik abang ada tanya nak beli mekap ke tak, kita tukarlah.. ai tak nak mekap, ai nak handbag. Boleh? Jomlah kita pi shopping raya.. beli branded handbags.. kita beli satu sorang. Nak? Hihihi...


Gambar-gambar ni semua Moha ambil dari fb page Branded Handbags by Rafidah ye. Korang boleh tengok koleksi dorang kat sana juga.




1 comment:

  1. Yesszaaa... Memang cecantik lawa puashati shopping kat sini. Kak nina dah ada 2 ketul, cadang nak tambah lagi. Hehee...

    ReplyDelete