Top 5 Best Selling Fitness Weight Gainer / Mass Gainer in Malaysia



(Left to Right: MMX Athletes Chin Hao [photo by K29] and Eiman Adziq)


Many struggle for real, not only to lose weight, but to gain weight as well. Having tried to increase their calories intake with plates after plates of high carbohydrate foods and supplements, some would just end up without any significant improvements or becomes obese due to imbalanced nutrition.

Menang Hadiah Sekotak Ikan

 Assalamualaikum…..




Memandangkan semalam takde buat apa-apa, Moha ambil masa sikit mengemas almari baju sambil tengok live fb. Disebabkan line tak berapa stabil kat bilik tingkat atas ni, siaran live jadi sangkut-sangkut. Moha pula tengah asyik dengan kerja, tak dapat tumpukan perhatian kat siaran tu.

Kenapa mama asyik tengok orang jual ikan je?

Assalamualaikum…..


Rupa-rupanya hobi terbaru mama ada budak perasanlah! Hahaha… Kebelakangan ni memang tak dinafikan Moha asyik tengok fb live Hasil Laut Hutan Melintang Abang Omel (HLHMAO). Asalnya masa Moha tengah skroll fb, tiba-tiba ternampak diorang live pilih ikan yang baru naik dari bot. Ralit betul Moha tengok hasil laut yang segar-segar tanpa pengawet tu. Dari situlah Moha tau kita boleh terus order ikan atau hidupan laut apa yang kita nak melalui ruangan komen. Mereka akan carikan dan kalau ada, mereka akan ambilkan untuk kita jika kita setuju dengan harganya. 

Top 10 Fitness Gifts for Him This Christmas 2021


Everyone deserves to be spoiled once in a while and this coming Christmas is the perfect opportunity for you to spoil your loved one. If you are struggling to find the perfect fitness gifts for the gym-goer or fitness freak boyfriend or crush, we are here to help you.

We have compiled ten top Muscle Metabolix (MMX) fitness gifts for your perfect other half this Christmas. Best of all, every MMX product is Halal certified by the Islamic Services of America, a body recognised by JAKIM. So, time for some shopping and make it the most memorable Christmas of all time.