Dah jumpa port asam pedas best!

October 16, 2018 Mohaz Sue 0 Comments



Tengah ralit skroll gambar kat phone di tangan, tiba-tiba Amsyar rampas dan menjerit dengan excitednya bila ternampak gambar set nasi ayam yang kitorang makan di Restoran D'Atom haritu.


"Wah..asik..edaap (nasi..sedap)"
"Wah..ayam..yummy" sambil menjilat bibirnya.

"Eleh, ye ye je! Mama order kenapa tak makan?"
"Anak ah..edash (Tak naklah. Pedas)" katanya dan berlalu pergi.
"Amboi... Selamber je ea letak phone mama kat lantai!"


Tengok pada excited nampak nasi, macamlah makan sangat. Bila dah order, last2 mama juga yang jadi tukang perabis. Kalau taulah dia tak nak makan nasi ayam tu, komfem dah pilih Nasi + Asam Pedas Claypot tu. Sedapnya lahai..tak puas merasa set Asam Pedas Ikan Pari yang Amar punya order haritu. Pedas giler tapi sedap oiii!! Sambal belacan dia pun padu! Sampai terlupa nak ambil gambar..heeee. Lain kalilah pergi lagi.

You Might Also Like

0 comments: