Banner

Friday, 16 June 2017

PROJEK TERGANTUNG

Assalamualaikum.....


Alhamdulillah hari ni dah 21 Ramadhan... dalam masa yang sama hati bedebar-debar... kenapa?

Apapun tak siap ni haaa... aduhai...

Langsir memang dah siap pasang.. tapi belum gosok. Masih nampak kesan lipatan.. dari hari ke hari nak ambil steam iron dalam kotak kat tingkat atas tu.. tak ambil-ambil.

Ni projek nak menjahit sarung sofa pun tak settle lagi. Hmmm... 9 hari lagi oiiii.... sempat ke ni? Baru nak duduk menjahit Si Amsyar dah tarik tangan mintak itu ini.. tak dapatlah menjahit. Sekarang kalau dia nak tidur, dia nak tidur sambil menyusu berbantalkan lengan mama ni ha. 

Ingat bila dia dah tidur tu boleh ke mama dia ni nak bangun? Kirim salam!! Nan hado jawabnya... dengan dia2 bangun sekali. Nak suruh dia tidur balik? Hmmh.. memang takdelah dia nak sambung tidur.. sambung meragam tu adalah.. jadinya sekarang ni kalau dia tidur, mama dia pun tidur sekalilah.. hahaha... nangislah tengok projek yang tergantung ni... eh.. apesal terngiang-ngiang lagu kak ramlah ram pulak ni?

Mama mengemas, dia mengemas juga.. bagus dia ni..rajin..

"Sukarnya... untukku.. berpisah denganmu... kau kunci... cintaku di dalam hatimu... sehingga ku lemas...bila kau..tiada di sisiku..."

Perli la tu...huh!!! Menci.... huhuhu... kalau ada kayu magic cam Harry Potter tu...memang lama dah guna.. ubah terus rumah ni jadi istana... pergh..lawa umah pastu....hahaha... kuat giler berangan.. oklah pejamkan mata jap... sambil mimpikan yang indah-indah.. bye

No comments:

Post a Comment

KUE TIAW SEMPOI VS SUPLIMEN

Assalamualaikum.... selamat pagi.. Pagi ni buat kue tiaw goreng sempoi jelah... betul-betul punya sempoi langsung tak letak apa-apa ren...