Sabarlah Hati

Assalamualaikum.....

Mac 2013 ni akan menjadi bulan yg akan dikenang sampai bila2. Kenapa? Sebab pd 4hb Mac, ayah meninggal sebab sakit tua...then 16hb Mac, Kak Long pulak dijemput olehNYA. Aduh....pedih sgt2 rasa hati..dugaan datang terlalu cepat.

Tapi siapa kita nak menolak takdir?  Ye saya ikhlas dan redho dgn pemergian dua insan tersayang....cuma kadang2 bila terpandang gambar mereka, hati ni susah betul nak dipujuk...air mata susah betul nak ditahan...penuh juga kolam mata dibuatnya....sabarlah wahai hati..pergi mereka tak kembali...tapi kenangan yang ditinggalkan tersemat kukuh dihati....Bak...Kak Long...rindunya rasa saat ni...

Hmmmmm......xmola citer sedih2...kita tukar cite..

Hari ni cuba juga sedaya-upaya create blog ni...amboi lepas ni bolehla join mereka2 yang dah ada blog. Hope belum terlambat nak ada blog. Berkobar2 semangat nak wat blog bila baca blog org. Masa tulah terpikir, why not create my own blog?

Hmmmmm....bagus juga tu....

So, blog ni saje2 buat utk share my kerjatanganlah...apa tu? Ala....apa2 jela yang tangan dua belah ni dah buat...contoh?

Masakan, jahitan....mengait....dll...



Comments

  1. Bagus. Kehidupan perlu diteruskan even sdg bersedih. Keep up blogging Zila :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KELAS eUsahawan 2017 secara PERCUMA !

SABUN ORGANIK ZING+ DETERGENT FILM

Resepi Ikan Bakar Paling Senang